## Li Cheng Uk Government Primary School 2024-2025 1<sup>st</sup> Term School-based Teachers' Professional Development Programme

Date	Time	Торіс	Teacher- in-charge	Venue	Attendees
28-8-2024 (Wed)	2:00-4:00pm (2 hours)	Team Building Workshop	Tang	Hall	All Staff
20-9-2024 (Fri)	4:00-4:45pm (0.75 hour)	Workshop on Effective Classroom Language	Matt	SAC	All Teachers
4-10-2024 (Fri)	4:00-5:00pm (1 hour)	Math Workshop on STAR Platform	Cheng	Rm.20	Math Teachers
18-10-2024 (Fri)	4:00-5:00pm (1 hour)	English Workshop on STAR Platform	Lui	Rm.20	English Teachers
14-11-2024 (Thur)	2:00-5:00pm (3 hours)	Workshop on Effective Questioning Skills	Chan	Hall	All Teachers
15-11-2024 (Fri)	2:00-4:30pm (2.5 hours)	Primary Education Curriculum Guide - Theme-based Onsite Workshop	Chan	Hall	All Chinese- Speaking Teachers
11-12-2024 (Wed)	4:00-4:45pm (0.75 hour)	XCLASS-Classroom Management Tool	Fung	Rm.20	IT Teachers
3-1-2025(Fri)	4:00-5:00pm (1 hour)	EP TALK: Crisis Management	КА	SAC	All Teachers